[Admin-App] Edit variable icon is NOT displayed for Running status

Description

Steps to reproduce:

In ModelingApp:
1. Create a project with a process having a User Task and a form with at least one field associated
2. Add at least 1 process variable and at least one task variable
3. Release and deploy the application

In WorkSpace:
4. Start a new process & save the task

In Admin App: (as superadminuser)
5. Go to ProcessAdmin
6. ProcessInstances -> search your project -> it's in RUNNING status
7. Click on the right menu options
8. Click on the Variables option
 
Expected result:
On the Variables page the "Action' column and the 'Edit' icon/button should be displayed.

Actual result:
The 'Action' column & 'Edit' button are not displayed.

Activity

Show:
All Replies
January 9, 2020, 2:45 AM

[This comment has been reassigned to allreplies@alfresco.com as part of the Alfresco cloud migration project. The author of this comment was dharan.g] It seems an issue with the super admin user.please try with admin.adf user

Alexandra Abrudan
January 9, 2020, 3:24 AM
Edited

you are right,i've tested manually and with superadminuser - is the issue. But with admin.adf everything is ok, as it should: Action column & Edit button are displayed.

Alexandra Abrudan
January 9, 2020, 10:03 PM

Tested manually - everything is working fine.

Alexandra Abrudan
January 10, 2020, 1:54 AM
Edited

Test is already automated & passing: e2e/tests/process-admin/process-instances/edit-process-variables.e2e.ts

Resolved

Assignee

Alexandra Abrudan

Reporter

Alexandra Abrudan

Labels

Bug Priority

None

Regression

None

Delivery Team

Team 1

Release Train

None

Sprint

None

Fix versions