CLONE -Adding a tag containing wildcards to all types of content works incorrectly

Description

Steps to reproduce:
1. Try to create any content;
2. Enter into "Tag" field string containing wildcards (such as ^& ,). For exapmle: "a^ny&str in,g" (1.JPG);
3. Press "Add" button -> Characters separated tag. So 5 tags ("a" "ny" "str" "in" "g") have been added.
4. Enter into "Tag" field only spase -> "Add" button is disabled;
5. Enter into "Tag" field only "^" "&" or "," -> "Add" button becomes enabled (Press "Add" button -> Nothing has been tagged) (2.JPG).

Expected Results:
If characters (such as ^& ,) are working as separators and it's correct then "Add" button for all of them used without other symbols should be also disabled as it happens when only space is used as tag.

Mazur N

Environment

Alfresco Enterprise 3.2.0 (beta1 36), win2k3r2sp2, Mysql 5.1, Tomcat 6, JDK6u14

Testcase ID

Share-813, Share-368, Share-61, Share-488, Share-759

Activity

Show:
All Replies
March 17, 2011, 1:15 AM

[This comment has been reassigned to allreplies@alfresco.com as part of the Alfresco cloud migration project. The author of this comment was srigby] For retest in b102 or later

All Replies
March 18, 2011, 1:07 AM

[This comment has been reassigned to allreplies@alfresco.com as part of the Alfresco cloud migration project. The author of this comment was alfrescoqa] Closed as duplicate of

All Replies
October 31, 2020, 12:06 PM

[This issue has been reassigned to allreplies@alfresco.com as part of the Alfresco cloud migration project. The reporter of this issue was alfrescoqa]

Duplicate

Assignee

All Replies

Reporter

All Replies

Labels

None

Security Severity

None

Patch Attached

None

Sprint Number

None

Documentation required

None

Documentation Impact

None

Resource

External

Regression

None

Escalation level

None

Triage

None

Release Train

None

Delivery Team

None

Time remaining

0m

Components

Fix versions

Affects versions

Priority

Critical